Pokémon XY Beweegbaar Vinyl Figuur - Yveltal - 20 cm. Deze 20cm vinyl Figuur is uitermate geschikt voor het naspelen van de favoriete Pokémon scene.
Zij hebben beweegbare ‘armen en benen’.
Al meer dan 10 jaar ontdekken kinderen van over de hele wereld de betoverende wereld van Pokémon. Veel ouders hebben het idee dat de Pokémon speelgoed hun kinderen stimuleren om te leren lezen, omdat dit voor veel Pokémon speelgoed en games nodig is. Het zet aan tot strategisch denken en ontwikkelen in veel gevallen basisvaardigheden op het gebied van rekenen. Pokémon legt een grote nadruk op sportiviteit en respect voor andere spelers.
Pokémon zijn schepselen van allerlei vormen en grootten die in het wild naast de mensen leven. In het algemeen praten Pokémon niet, behalve om hun namen uit te spreken. Pokémon worden grootgebracht en aanbevolen door hun eigenaren (zogenaamde Trainers). Tijdens hun avonturen groeien Pokémon en doen ze ervaringen op. Zo nodig ontwikkelen ze zich zelfs tot sterkere Pokémon. Sommige Pokémon, zoals Pikachu, Piplup en Charizard, spelen een belangrijke rol in de videogameserie Trading Card Game en in televisieseries. Het zijn echter slechts enkele van de bijna 500 schepselen die het Pokémon-universum bewonen.

De Pokémon-tekenfilmserie volgt de avonturen van een onstuimige jonge trainer, Ash Ketchum, en zijn Pokémon-vriendje Pikachu op hun reis door de wereld van Pokémon. Ze bezoeken exotische oorden, ontmoeten vele interessante nieuwe mensen en Pokémon en beleven tal van spannende avonturen. Tijdens hun reis leren ze over samenwerking, medeleven, vriendschap en eerlijkheid naarmate Ash zijn doel probeert te bereiken, namelijk een Pokémon-master worden.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 25,00
Aantal: Bestellen

Geschatte levertijd

1-5 werkdagen

Voorraad

2