Foto

Over Twila
Twila is een webshop die zich specialiseert in de verkoop van game merchandise van bekende series zoals Super Mario, The Legend of Zelda, Sonic, Animal Crossing en meer! Wij verkopen niet de games zelf, maar voornamelijk de kleding, poppetjes, knuffels, sleutelhangers, tassen, puzzels, boeken, collectorsitems en velen andere hebbedingetjes van de games.

Kamer van Koophandel nummer: 37135791

Foto

Twila & Milieu
Twila bekommert zich om het milieu en koopt daarom bewust geen nieuwe verpakkingsdozen in. In plaats daarvan hergebruiken wij de dozen van andere winkels zoals die van drogisten.

Stop op inkopen China
Twila is op het moment bezig om de hele winkel te verbeteren en het aanbod te verbreden. Zo handelen wij nu alleen met officiele groothandelaren die originele producten leveren. Omdat wij ons nu bewust zijn van hoe de bootleg markt in elkaar steekt en wij alleen de originele makers willen steunen, stoppen we met de inkoop via Chineze groothandelaren. Het kan dus zijn dat bepaalde producten niet meer verkijgbaar zijn op onze website terwijl ze dat vooreen wel waren.

Foto

 Twila.nl - Kamer van Koophandel nummer: 37135791