Disney Traditions - Sneeuwwitje - Homeward Bound
Disney Traditions - Sneeuwwitje - Homeward Bound

Een prachtig uitgewerkt beeldje van de zeven dwergen! Voor Disney Traditions ontwierp Jim Shore dit prachtige beeld van De Zeven Dwergen die op weg zijn naar huis. Dit beeld is gebaseerd op de ber...

€ 135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een prachtig uitgewerkt beeldje van de zeven dwergen!

Voor Disney Traditions ontwierp Jim Shore dit prachtige beeld van De Zeven Dwergen die op weg zijn naar huis. Dit beeld is gebaseerd op de beroemde scene uit Snow White and the Seven Dwarfs (1937), waarbij De Zeven Dwergen huiswaarts keren terwijl ze enthousiast Hé-Ho zingen. De film Snow White and the Seven Dwarfs is een film die werkelijk filmgeschiedenis heeft geschreven. Het was de eerste lange speelfilm die Walt Disney produceerde en wereldwijd wordt deze film nu nog steeds geroemd en wordt het gerekend tot de beste films uit de filmgeschiedenis. Dit prachtige uitgewerkte beeld herinnert ons aan deze bijzondere familiefilm en is een unieke aanwinst voor elke Disney-liefhebber.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Wat is Twila?

Twila’s gift shop is een kleine cadeauwinkel in Nederland die zich specialiseert in Aziatische cadeau artikelen. 

Wij garanderen dat de producten op onze site officieel gelicenteerd zijn. U zult bij Twila nooit bootlegs (namaak) vinden.

Twila gift shop

Nachtegaal 55
1628 DD HOORN, Nederland
06-487 252 40
KVK nummer: 69246084


Keurmerk webwinkel
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop