Harry Potter bureau organizer set
Harry Potter bureau organizer set

Multifunctionele bureau organizer van de tovenaarsleerling Harry Potter die je niet mag missen. Hou je bureau netjes met deze 5-delige organizerset. Hij heeft alles wat je nodig hebt om kleur en ...

€ 24,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
  • Multifunctionele bureau organizer van de tovenaarsleerling Harry Potter die je niet mag missen. Hou je bureau netjes met deze 5-delige organizerset. Hij heeft alles wat je nodig hebt om kleur en orde te brengen op je bureau! 
  • ⚡️ Houder voor tijdschriften en documenthouder - Bevat een documenthouder om al je tijdschriften of dossiers georganiseerd te houden. De verticale positie zal je helpen je documenten gemakkelijker te vinden en plaatsbesparend op te bergen. Bovendien kunnen je belangrijkste papieren in het handige postbakje worden gelegd. 
  • ⚡️ A4 Map - Met deze map met flappen kan je je documenten dankzij het lichte gewicht comfortabel overal mee naartoe nemen. Bescherm je documenten met deze schoolmap. Je zal dol zijn op onze Harry Potter map! 
  • ⚡️ Opbergvakken en pennenhouders - Onze schrijfwarenset heeft verschillende vakken om je pennen, potloden, notities... in op te bergen. Met onze bureau organizer pack wordt het makkelijker om je bureau opgeruimd te houden. 
  • ⚡️ Erik - Kwaliteit en design is hun kenmerk! Gespecialiseerd in kantoorartikelen, merchandising en posters met de meest actuele licenties op de markt, aarzel niet en haal deze Harry Potter desk organizer in huis! 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Wat is Twila?

Twila’s gift shop is een kleine cadeauwinkel in Nederland die zich specialiseert in Aziatische cadeau artikelen. 

Wij garanderen dat de producten op onze site officieel gelicenteerd zijn. U zult bij Twila nooit bootlegs (namaak) vinden.

Twila gift shop

Nachtegaal 55
1628 DD HOORN, Nederland
06-487 252 40
KVK nummer: 69246084


Keurmerk webwinkel
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop