Over Twila

Foto

Hoe Twila begon
Ik was een 15-jarige striptekenaar die nog in de leer was en oefende door fanart te tekenen. Door actiefiguren te gebruiken kon ik de personages van alle kanten bekijken en nauwkeurig natekenen. Mensen die me zagen met de figuren begonnen me te vragen waar ik het vandaan haalde, en al gauw volgden er vragen of ik er ook een paar voor hun kon importeren.

Het begon als gunsten voor vrienden en kennissen, maar omdat steeds meer mensen ernaar vroegen startte ik al snel een micro webshop die ik Legua World noemde, vernoemd naar een van de personages uit mijn eigen (nog steeds niet gepubliceerde) boeken.
Echter voelde de naam "Legua" niet erg goed in de mond. Mensen vonden het moeilijk te onthouden en ik moest het iedere keer blijven spellen. Dus niet heel veel later veranderde ik de naam van mijn webshop naar Twila, ook een van mijn zelfverzonnen personages.
Sindsdien ging Twila als een trein. Ik was een van de weinigen die destijds Mario knuffels aanbood in Nederland, dus kreeg ik altijd hordes met mensen die ze wilden kopen, zowel via de webshop als aan de deur bij me thuis. Ik verkocht ook via andere verkoopkanalen (wat eigenlijk niet mocht op mijn leeftijd, maar ik loog dat ik al 18 was... stout he?).
Al mijn klasgenoten hadden bijbaantjes, maar voor mij was Twila dat. Alleen was ik destijds nog jong, kende de waarde van geld niet, dus wat er binnen kwam ging gelijk weer op aan van alles en nog wat. Mijn vader klaagte vaak over dat Twila nooit zou groeien op deze manier. Maar mijn koppige tiener zelf dacht heel simpel: ik heb geld, dus dan mag ik het uitgeven! Twila is dan ook nooit groot geworden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Wat is Twila?

Twila’s gift shop is een kleine cadeauwinkel in Nederland die zich specialiseert in Aziatische cadeau artikelen. 

Wij garanderen dat de producten op onze site officieel gelicenteerd zijn. U zult bij Twila nooit bootlegs (namaak) vinden.

Twila gift shop

Bezoekadres:
Grote Noord 126
1621 KM Hoorn
Nederland
06- 487 252 40
KVK nummer: 69246084


Keurmerk webwinkel
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop