Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper
Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper
Vlees is dood, lang leve groente - Robin Schaper
This book is in Dutch. You can download the English version  HERE . Dit boek is Nederlandstalig. De Engelse versie kan  HIER  worden gedownload. Author: Robin Schaper....
€ 15,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

This book is in Dutch. You can download the English version HERE.
Dit boek is Nederlandstalig. De Engelse versie kan HIER worden gedownload.Author: Robin Schaper.
Publisher: Veggies go viral.
  • Nederlandstalig 
  • 186 pagina's 
  • augustus 2015 
  • 9789082393309


Je eet vlees omdat je bent opgegroeid met het verhaal dat het natuurlijk is. Iedereen in je omgeving at vlees en het werd gezien als lekker en gezond. 
Maar de tijd is veranderd en tegenwoordig krijgen de nadelen van vlees meer aandacht. De vleesindustrie is schadelijk voor het milieu, dodelijk voor de dieren, en vlees blijkt niet zo gezond te zijn als gedacht. 
Nu sta je voor de keuze: Hou je vast aan je gewoonte en het verhaal van vroeger, of stel je jezelf open voor de feiten van nu?

In Vlees is dood, lang leve groente laat Robin Schaper op een heldere, wetenschappelijk onderbouwde, en overtuigende manier zien dat de feiten beter zijn dan het verhaal. Je redenen om vlees te eten worden één voor één op de proef gesteld, terwijl de voordelen van plantaardig voedsel zich opstapelen. Het boek bevat ook dertig heerlijke recepten, zodat je die voordelen meteen zelf kan ervaren.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Wat is Twila?

Twila’s gift shop is een kleine cadeauwinkel in Nederland die zich specialiseert in Aziatische cadeau artikelen. 

Wij garanderen dat de producten op onze site officieel gelicenteerd zijn. U zult bij Twila nooit bootlegs (namaak) vinden.

Twila gift shop

Bezoekadres:
Grote Noord 126
1621 KM Hoorn
Nederland
06- 487 252 40
KVK nummer: 69246084


Keurmerk webwinkel
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop